Consolight și Ansell Lighting și-au unit forțele pentru a oferi soluții complete de iluminat de ultimă generație pieței din România, cu aplicabilitate în zonele rezidențiale, comerciale, dar și în cele industriale. Astfel, Consolight este UNIC distribuitor Ansell Lighting în România.

Ansell Lighting este producător și lider de piață în proiectarea și fabricarea corpurilor de iluminat de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, atât pentru interior cât și pentru exterior.

Fondată în 1992, având sediul în Marea Britanie, compania a cunoscut o creștere semnificativă de-a lungul anilor, devenind un furnizor de încredere pentru o gamă largă de clienți din diverse industrii.

Produsele Ansell Lighting se disting prin calitatea lor excepțională, durabilitate, performanță și eficiență energetică. Sunt concepute pentru a oferi ușurință în instalare și control optim.

Când zici Ansell Lighting, zici inovație în designul de iluminat!

Indiferent de forma, scopul sau stilul spațiului tău, Consolight și Ansell Lighting îți oferă soluții de iluminat adaptate nevolilor tale.

Principalele valori ale colaborării cu Consolight și Ansell Lighting:

  1. Calitate: Ne angajăm să oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate, care depășesc așteptările clienților noștri.
  2. Sustenabilitate: Promovăm o abordare sustenabilă a iluminatului, utilizând materiale durabile și soluții eficiente din punct de vedere energetic pentru a reduce impactul asupra mediului.
  3. Siguranță: Prioritizăm siguranța în toate aspectele operațiunilor noastre, de la designul produselor la instalare și mentenanță.
  4. Respect: Ne tratăm clienții, partenerii și colegii cu respect și demnitate, construind relații bazate pe încredere reciprocă.
  5. Încredere: Ne străduim să câștigăm și să menținem încrederea clienților noștri prin transparență, onestitate și profesionalism.