LEDVANCE își extinde portofoliul de produse cu lansarea noului sistem de iluminat Canopy Compact. Creat pentru a răspunde nevoilor exigente ale mediilor industriale și comerciale, Canopy Compact oferă performanță excepțională și rezistență superioară, aducând o lumină puternică și fiabilă în cele mai diverse spații.

Caracteristici tehnice:

Canopy Compact impresionează prin specificațiile sale tehnice avansate. Cu un flux luminos de 135 lm/W și o capacitate de până la 19575 lumeni, acest aparat de iluminat oferă o luminozitate excepțională, ideală pentru spații mari și întunecate. Produsul beneficiază de o durată de viață impresionantă, de până la 80,000 de ore (L70), asigurând astfel o funcționare îndelungată și fiabilă.

În plus, Canopy Compact vine cu o garanție de 5 ani, reflectând încrederea în calitatea și rezistența acestuia. Gradul său de protecție IP66/IK08 îi conferă rezistență la praf, apă și șocuri mecanice, iar utilizarea sticlei temperate adaugă un strat suplimentar de protecție, făcându-l ideal pentru utilizarea în medii dure.

Aplicații Versatile

Canopy Compact este extrem de versatil, fiind potrivit pentru o gamă largă de aplicații unde este necesară o lumină intensă și constantă. Printre acestea se numără:

  • Benzinării: Oferă o iluminare puternică și clară, esențială pentru siguranța și vizibilitatea în timpul alimentării vehiculelor.
  • Zone Industriale: Ideal pentru iluminarea halelor și spațiilor de producție, unde este necesară o lumină constantă și puternică.
  • Parcări Subterane: Asigură un mediu sigur și bine iluminat pentru șoferi și pietoni, contribuind la prevenirea accidentelor și la sporirea securității.
  • Docuri de Încărcare: Perfect pentru iluminarea zonelor de încărcare și descărcare, facilitând operațiunile logistice chiar și în condiții de lumină scăzută.
  • Spații cu tavane joase: Canopy Compact este ideal pentru locuri cu tavane joase și necesitate de intensitate luminoasă ridicată, unde corpurile de iluminat trebuie integrate în tavan (instalare încastrată).

Eficiență Energetică și Sustenabilitate

Un alt avantaj major al Canopy Compact este eficiența sa energetică. Cu un raport de 135 lm/W, acest aparat de iluminat nu doar că oferă o lumină puternică, dar și contribuie la reducerea consumului de energie, ajutând la scăderea costurilor de operare și la protejarea mediului înconjurător.

 

Completează formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp:

"*" indicates required fields

Nume*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.