Mai sunt doar câteva zile până la începerea noului an școlar, iar cei mai prevăzători părinți sunt la finalul listei cu planuri pentru cumpărături. Pe lângă rechizite, haine, cărti și alte lucruri de pe lista de cumpărături pentru noul an scolar, e bine să te gândești puțin și la o reorganizare rapidă a camerei copilului.

Am decis să vă prezentăm în acest articol soluțiile Legrand  ideale pentru a vă proteja dispozitivele împotriva supratensiunilor și o mai bună gestiune a consumului de energie.

BLOC MULTIPRIZĂ CU EXTRA FUNCȚIONALITĂȚI

O soluție care simplifică modul de utilizare cu o formă cilindrică unică pentru un plus de confort. Un bloc rotativ la care poți orienta prizele în funcție de necesarul în utilizare. Un produs prevăzut cu prize orientate pentru optimizarea conexiunilor, care oferă suficient spațiu pentru a conecta un transformator.

Blocul multipriză rotativ permite, de asemenea, conectarea dispozitivelor mobile cu USB tip A sau tip C. Funcționalitățile sale precum protecția la supratensiune, indicarea sarcinii și un disjunctor de siguranță integrat asigură liniștea în utilizare.

ADAPTOARE

Adaptor dublu/triplu cu acces frontal

Aceste adaptoare îți vor asigura întotdeauna o priză de rezervă pentru a-ți conecta dispozitivele. 2-3 prize 2P+T.

Adaptor dublu/triplu cu acces lateral

Adaptorul triplu cu acces lateral este soluția recomandată pentru conectarea dispozitivelor aflate în spații înguste. 3 prize 2P+T.

Adaptor dublu/triplu rotativ 180°

Are două prize disponibile și, de asemenea, permite încărcarea cu USB tip A și tip C a gadget-urilor de tip smartphone sau tabletă. Prize 2P+T și porturi USB tip A și C.

Adaptor dublu extraplat cu încărcător USB

Dotat cu 2 prize 2P dedesupt și prize USB tip A și tip C pentru încărcarea dispozitivelor. Poate fi folosit și ca suport pentru telefon.

BLOC MULTIPRIZĂ CU CLIPSARE

Compact, practic, la îndemână, proiectat pentru iubitorii de tehnologie. Blocul pentru birou permite conectarea dispozitivelor cu alimentare permanentă, precum şi încărcarea laptopului/tabletei/telefonului fără aglomerarea suprafeţelor.

Informații suplimentare și comenzi pe adresa comenzi@consolight.ro.