Cu o experiență de peste 28 de ani în domeniu, Consolight este lider de piață în distribuirea de echipamente electrice profesionale. Și pentru că un astfel de succes poate fi greu de atins, ne dorim să împărtășim câteva informații interesante din industrie.

Află, în cele ce urmează, de unde am pornit, ce ne caracterizează, care sunt beneficiile colaborării cu noi, dar și cum să îți alegi furnizorul de servicii potrivit.
27 de ani de experință în domeniul electric. Care este secretul?
În cei 27 de ani de activitate pe care îi avem, ne-am dedicat să oferim soluții complete pentru proiecte electrice, fie că vorbim de cele mai simple sau mai complexe. Și cu toate că drumul către succes a fost provocator, am reușit să ajungem lider în piața la dezvoltarea căreia am contribuit din plin. Cum?
 1. Prin concentrarea pe înțelegerea și satisfacerea nevoilor clienților noștri.
 2. Prin monitorizarea evoluției pieței și adaptare.
 3. Prin participarea activă la procesul de educare a pieței.
Care sunt pașii pentru a alege un furnizor de echipamente electrice?
Ne-am obișnuit partenerii ca proiectele la care colaborăm să fie bazate pe profesionalism, transparență și încredere. Experiența ne permite să îți oferim câteva sfaturi din domeniu pentru a fi sigur că alegi soluția potrivită, în funcție de nevoile și cerințele tale.
Principalii pași pentru a alege furnizorul de echipamente electrice sunt:
 • Analizarea proiectului – evaluează necesitățile proiectului, stabilește obiectivele pe care vrei să le atingi, dar și bugetul pe care îl ai disponibil.
 • Cercetarea pieței – descoperă mai mulți furnizori de produse electrice și serviciile pe care le oferă fiecare dintre ei.
 • Evaluarea ofertei – compară ofertele, nu doar pe baza prețului, dar și a calității, a durabilității produselor, a disponibilității stocurilor, etc.
 • Evaluarea expertizei – verifică dacă furnizorul poate oferi suport și consiliere tehnică pentru alegerea celor mai bune soluții sau recomandarea soluțiilor alternative.
 • Verificarea disponibilității – alege furnizorul care poate livra soluțiile într-un termen convenabil ție.
 • Luarea deciziei – alege furnizorul care echilibrează toți factorii necesari: preț, calitate, reputație, servicii, consultanță, disponibilitate stoc, capacitate logistică, etc.

Cum să alegi echipamentele electrice potrivite pentru proiectul tău?
Pentru a alege echipamentul electric potrivit nevoilor tale este important să ai în vedere câteva aspecte care îți vor garanta calea către succes.
Acestea sunt:
 • Identificarea aparatajului necesar.
 • Evaluarea cerințelor tehnice ale proiectului, complexitatea lui, dar și standardele și normele în vigoare. Astfel, vei putea să înțelegi exact de ce ai nevoie.
 • Stabilirea puterii necesare, tipul de alimentare, dar și mediul de instalare. În acest fel, îți vei da seama care este cantitatea de energie de care ai nevoie.
 • Alegerea nivelului de calitate al echipamentelor care se potrivesc proiectului tău, ținând cont de necesarul energetic, dar și de bugetul pe care îl ai disponibil. În acest punct, poți cere opinia unui profesionist.
 • Evaluarea furnizorilor cu care ai putea colabora și analizarea beneficiilor parteneriatului cu ei.
 • Implementarea proiectului respectând schemele de montaj și normele de siguranță și de protecție. Așa vei fi sigur că poți beneficia la maximum de soluția aleasă.
De ce Consolight este furnizorul de încredere pentru proiectele tale?
Cultura de firmă a Consolight ne obligă să oferim clienților noștri cele mai bune servicii și să îi sprijinim pentru obținerea rezultatelor pe care și le doresc. Așadar, odată cu începerea colaborării cu noi, vei avea acces la o serie de avantaje, precum:
Mai mult decât produsul, la noi poți găsi SOLUȚIA COMPLETĂ – ne dorim ca soluțiile pe care le oferim să fie complete, pentru ca tu să nu simți că ești blocat în proiectul pe care îl ai. Așadar, îți suntem alături de la început și până la sfârșit.
 • Te ajutăm pe tot parcursul proiectului – îți oferim consultanță tehnică specializată din partea specialiștilor în domeniu.
 • Alegem calitatea în tot ceea ce facem – înțelegem cât de importante sunt materialele folosite, așa că punem calitatea pe primul loc.
 • Avem soluții și pentru cei ce caută un raport calitate – preț foarte bun.
 • Te susținem și după finalizarea proiectului – dacă mai ai nevoie de ajutor și după implementare, suntem aici pentru a-ți oferi toate răspunsurile necesare.
 • Avem cea mai mare gamă de produse, peste 60.000 de articole, dar și o mare disponibilitate de produse în stoc.
 • Suntem printre puținii care au parteneriate direct cu toți jucătorii reprezentativi din piață.
 • Dispunem de toată gama de soluții electrice: iluminat inteligent, aparataj, tablouri electrice, sisteme fotovoltaice, stații încărcare vehicule electrice, pompe căldură, soluții data center, etc.
Cuvintele care definesc colaborarea cu Consolight
Ne dorim să oferim cele mai bune servicii pentru fiecare client cu care colaborăm. Așadar, principalele cuvinte care ne definesc activitatea sunt:
 • Respect pentru parteneri si responsabilitate în servicii.
 • Calitate – produsele pe care le oferim se ridică la un nivel înalt de calitate. Așa, proiectele tale vor atinge rezultatele pe care ți le dorești.
 • Sustenabilitate – ne pasă de mediul înconjurător și încurajăm sursele regenerabile de energie. Din acest motiv, am pus bazele diviziei Consotech care cuprinde și sistemele fotovoltaice.
 • Inovație – ne adaptăm avansului tehnologic și ținem pasul cu inovațiile din domeniu. Astfel, putem furniza echipamente potrivite oricărui proiect.
Acum că am stabilit cum decurge o colaborare cu noi și care sunt pașii pentru a atinge succesul în acest domeniu, este timpul să îți implementezi și tu proiectul electric alături de noi. Poți lua legătura cu unul dintre consultanții Consolight pentru a afla mai multe detalii.