Producători

O listă variată de producători

Mai jos veți regăsi o listă variată de parteneri cu care colaborăm pe zona de comercializare produse. Seriozitatea și profesionalismul acestora ne-a determinat să proiectăm parteneriate fructuoase, de lungă durată. Satisfacția finală a clienților este un reper de referință pentru noi și proiectele pe care le derulăm! Pentru detalii suplimentare despre domeniul de activitate al partenerilor noștri, faceți click pe logo pentru a vă redirecționa spre paginile oficiale ale acestora!

Valori care ne ghidează colaborările

În colaborările cu furnizorii noștri operaționalizăm o serie de valori pentru a avea relații de lungă durată, axate pe eficiență. Câteva dintre valorile pe care le maximizăm sunt:

 • Transparență – promovăm atât produsele furnizorilor, cât și serviciile noastre pentru a putea oferi clienților activități integrate, care să necesite o singură colaborare și optimizare de timp.
 • Dinamica – în tandem cu domeniile noastre de expertiză, integrăm în paleta de produse și alte inovații ale partenerilor pentru a contribui la diversificare.
 • Eficiență – cu precădere în cazul produselor din spectrul electric, acestea trebuie să prezinte un nivel ridicat de eficiență pentru a putea obține la final satisfacția clienților.
 • Calitate – furnizorii noștri își circumscriu activitatea unor standarde riguroase de calitate pentru a optimiza resursele pe care le au la dispoziție, dar și parteneriatele cu distribuitori.
 • Sustenabilitate – dezvoltarea durabilă este un concept pe care se axează tot mai multe companii în deplină expansiune.
 • Experiență – anii de activitate de pe piață asociați furnizorilor noștri le recomandă profesionalismul și calitatea în executarea celor mai calitative produse.
 • Inovație – furnizorii noștri sunt într-o permanentă căutare de produse inovative, calitative, care să aducă plusvaloare domeniilor în care noi activăm.
Domenii versatile de activitate

Consolight și furnizorii de produse prezentați pe site contribuie la eficientizarea consumului de energie electrică și mai ales, la transformarea spațiilor într-unele SMART prin intermediul proiectelor avansate. De la servicii de proiectare și până la implementare și mentenanță, Consolight vă asigură domenii versatile de activitate, în vederea colaborării cu o singură companie pe numeroase proiecte. În cele ce urmează vă prezentăm câteva dintre aceste domenii în care deținem experiență și expertiză, totul pentru a fi la curent cu activitatea noastră și importanța acesteia pentru societate și consumatori individuali. Deși ne adresăm cu precădere persoanelor juridice, companiilor care sunt în decurs de dezvoltare sau a căror management dorește realizarea unor schimbări, există domenii sectoriale în care și utilizatorii casnici ne pot solicita consultanța și serviciile asociate.

Automatizarea industrială și creșterea productivității

În majoritatea domeniilor care implică activități de producție automatizarea industrială a devenit un reper. Aceasta asigură, prin intermediul unor mașinării și tehnologii specifice, realizarea unor activități repetitive, cu maximă precizie. Se pot optimiza astfel o serie de activități ce au fost întreprinse de către oameni, cu minimizarea riscului de eroare umană. Consolight și partenerii oferă soluții de automatizare industrială respectând următoarele implicații de proces:

 • Control și monitorizare – sistemele de supraveghere și control ce pot fi implementate au rolul de a realiza cu succes activitățile de producție, cu maximă precizie. Tehnologiile specializate sunt cu atenție proiectate și setate de către specialiști pentru a permite o producție eficientă, la standardele dorite.
 • Roboți industriali – activități cu riscuri majore pentru resursa umană? Grație roboților industriali toate activitățile periculoase sunt realizate de către mașinării specifice, cu prioritizarea detaliilor și aspectelor centrale.
 • Integrare – automatizarea industrială implică, pe lângă o serie de tehnologii, și generarea unui sistem integrat. Consolight vă realizează un plan personalizat în acest sens, după o radiografie clară a activităților de producție.
Sistemele fotovoltaice – calea spre autonomie energetică

Alături de partenerii noștri care ne furnizează panouri solare, Consolight realizează o serie de servicii specifice care au rolul de a implementa proiecte de mică sau mare anvergură. Dacă sunteți în poziția în care ați dori să beneficiați de un astfel de sistem, cu siguranță avantajele energiei solare de mai jos vă vor asigura de succesul proiectului.

 • Independență energetică – drumul către autonomie este dependent de o serie de factori contextuali asociați clădirii. Poziția față de razele soarelui, necesarul de energie, toți acești indicatori sunt cu atenție calculați și monitorizați în faza inițială pentru a putea maximiza avantajele.
 • Sursă inepuizabilă – contextele economice versatile oferă energiei electrice diferite tarife. Cu ajutorul unui proiect de sistem fotovoltaic veți putea utiliza această resursă inepuizabilă, contribuind la o autonomie crescută față de resursele publice.
 • Eficiență financiară – suma asociată implementării proiectului se amortizează rapid, oferind locației plusvaloare la vânzare, dar și costuri mici asociate consumului.

Alături de serviciile menționate, Consolight poate fi partenerul dumneavoastră de nădejde și atunci când vine vorba de managementul cablurilor, gândirea de soluții SMART sau implementarea de tablouri electrice. Fiecare proces este portretizat de către specialiștii noștri, cu o verificare atentă a principalelor trăsături asociate locației.