Prin lansarea noii platforme dedicată electricienilor, denumită mySchneider, partenerul local Schneider Electric își propune să ofere avantaje profesionale și informații atât electricienilor, cât și companiilor în care aceștia își desfășoară activitatea. Astfel, lansează invitații de participare la seminarii tehnice, la cursuri online și la obținerea de certificări recunoscute global, utile în cariera și dezvoltarea profesională a breslei și industriei menționate.

Așa că, dacă ești electrician, îți recomandăm să accesezi platforma mySchneider.

Ce vei descoperi ?

O experiență online centrată pe simplitate! Un singur pas în care te înregistrezi cu o adresa de email și capeți acces la toate programele și aplicațiile Schneider Electric.

Organizare eficientă! Poți personaliza platforma în funcție de subiectele și interesele tale de business.

Numeroase premii! Achiziționarea de produse Schneider Electric de la Consolight permite înscrierea în programul de fidelizare mySchneider Rewards și apoi alegea premiului dorit.

Dezvoltare profesională constantă! Participând la seminariile tehnice și la cursuri specializate beneficiezi de expertiza specialiștilor Schneider. La final, obții și certificări recunoscute la nivel global. Un mare plus pentru cariera ta!

Acces la cele mai noi tendințe și inovații! Prin descarcarea de versiuni actualizate de software ești mereu la curent cu lansările de produse și soluții Schneider Electric.

Mai mult, prin simpla înregistrare ești înscris automat la TOMBOLA MEMBRILOR.

banner articol MySchneider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-am convins? Creează un cont aici