Proiecte Iasi
Aeroportul Iași – Consolight Atunci când siguranța este esențială.

Un proiect foarte important la care CONSOLIGHT a contribuit cu soluții electrice complete este cel al …

Lucrăm cu cei mai buni

Toți producătorii din portofoliul nostru sunt branduri de renume în lumea electricelor

La un e-mail sau apel distanță vă stăm la dispoziție cu o serie de informații suplimentare!

Solicitați o ofertă acum
Consolight

O paletă diversificată de proiecte finalizate

Consolight este o companie de succes pe piață, cu o paletă diversificată de proiecte finalizate. Alături de furnizorii noștri oferim clienților soluții integrate, soluții SMART eficiente care au rolul de a monitoriza și controla diverse funcții ale clădirii, de la securitate inteligentă și încălzire până la stații de încărcare auto sau comenzi climatizare. Alături de procesele de automatizare industrială, aceste soluții edificate în cadrul proiectelor au rolul de a transforma orice spațiu într-unul SMART, adaptat noilor contexte tehnologice.

Trenduri, proiecte finalizate în spectrul SMART

Eficiența unei clădiri este un concept care implică o serie de elemente specifice, de la sursa de energie pe care o prelucrează până la monitorizarea și controlul efectiv al funcțiilor. Sistemele SMART în tot acest context joacă un rol esențial în vederea stabilirii accesibilității unor funcții de control. Utilizând senzori, software-uri și comenzi specifice, funcțiile SMART oferă beneficiarului posibilitatea de a gestiona diverse acțiuni fără intervenția sa propriu-zisă. Totul se poate realiza direct de pe telefonul mobil, prin prisma unor aplicații de control specifice. Fie că sunt gestionate pentru a îmbunătăți siguranța unei clădiri sau chiar diverse acțiuni de producție ce se întreprind în aceasta, soluțiile SMART își asumă această caracteristică doar atunci când sunt angrenate o serie de condiții precum:

 • Asigurarea unei conexiuni stabile la internet – controlul sau monitorizarea de la distanță a unui obiectiv prin intermediul aplicației mobile se poate realiza doar atunci când respectiva tehnologie este conectată la o sursă stabilă de internet.
 • Senzori și automatizare – specialiștii de la Consolight vor apela la implementarea unor senzori și funcții automatizate pentru a permite beneficiarului exercitarea funcțiilor dorite. Printre acestea se pot regăsi: mișcarea, presiunea aerului, lumină sau umiditate. În context, atât locuințele private cât și altele din spectrul comercial sau industrial pot beneficia de soluții SMART, în funcție de cerințele specifice ale deținătorului.
 • Platformă online – conectivitatea la o aplicație de pe telefon sau tabletă este o condiție vitală pentru asigurarea monitorizării sau generării unor acțiuni automatizate.
 • Siguranță- aceste soluții SMART au de obicei o componentă vizibilă de siguranță, permițând identificarea rapidă a unor defecțiuni sau nereguli. În acest mod, proprietarul sau cel care exercită controlul are posibilitatea de a anunța anumite autorități de intervenție în cazul concretizării unor riscuri și implicit, minimizează timpii de reacție și posibilele pierderi.
De ce să implementezi soluții SMART la nivelul unei construcții

Motivele pentru care să apelezi la soluții SMART pentru propria locuință sau pentru alte spații asociate sunt multiple. Avantajele care derivă nu se circumscriu doar unui nivel mai ridicat de confort, ci vizează o economie mai mare a unor resurse, un nivel mai ridicat de siguranță, costuri de întreținere mai reduse. Mai jos vei regăsi o serie de avantaje specifice pentru toate soluțiile SMART implementate de către echipa Consolight:

 • Control – soluțiile SMART sunt cu atenție gândite și proiectate pentru a permite proprietarilor un control ridicat asupra activităților automatizate de la nivelul unei locații.
 • Un nou aspect – cu precădere atunci când vine vorba despre o locuință, soluțiile SMART vor crește progresiv costul de vânzare datorită numeroaselor facilități pe care le implică asupra managementului locației.
 • Experiențe diversificate – a controla calitatea aerului sau umidității din încăperi poate impacta în mod direct starea de bine a ocupanților și sănătatea acestora.
 • Securitate – soluțiile SMART permit minimizarea riscurilor sau identificarea rapidă a acestora, înainte de a crea pagube materiale semnificative (sau de altă natură).
 • Costuri de întreținere diminuate – anumite acțiuni ce tradițional erau întreprinse de către resursa umană sunt acum diminuate, realizate prin intermediul tehnologiilor.
 • Gestionare clădire – eficiența sporită pe care o oferă controlul de la distanță permite conectivitate și monitorizare asupra obiectivului.
 • Eficiență energetică – controlul asupra luminii, intensității acesteia poate reprezenta un punct de plecare fiabil către realizarea de economii.

Proiectele pe care le derulăm ne dinamizează mersul lucrurilor în cadrul companiei. Cu ajutorul furnizorilor noștri de încredere, dar și resursei umane specializate, opțiunile gândite și implementate pentru clienții noștri se bucură mereu de un real succes. Dacă doriți să personalizați controlul asupra clădirilor deținute, nu rămâne decât să ne contactați și să eficientizăm împreună acțiunile repetitive sau anumite aspecte de natură internă.