Lucrăm cu cei mai buni

Toți producătorii din portofoliul nostru sunt branduri de renume în lumea electricelor.

Soluțiile

Soluțiile noastre

Gestionăm cu eficiență și profesionalism orice tip de provocare pe care ne-o adresează clienții! Datorită domeniilor versatile de expertiză în care operăm, soluțiile propuse sunt complexe, personalizabile și mai ales, eficiente din punct de vedere energetic.

Sisteme fotovoltaice

Energia solară este un deziderat în materie de iluminat care are un viitor în continuă expansiune. Dacă aveți un spațiu comercial sau o hală industrială, cu siguranță implementarea unui sistem fotovoltaic va genera avantaje sistematice în ceea ce privește consumul.

 • Sursă regenerabilă și care nu se epuizează, energia solară poate fi cu ușurință captată și utilizată în scopul producerii de energie electrică.
 • Investiția achiziționării și montajului unui sistem fotovoltaic se amortizează rapid în timp.
 • Economiile realizate și independența energetică valorificate vă vor oferi reziliența de care aveți nevoie.
Află mai multe

Iluminat

Eficiență, calitate și profesionalism – toate aceste deziderate pot deveni realitate dacă alegeți să colaborați cu Consolight, o companie specializată în furnizarea de soluții inovatoare în materie de iluminat.

 • Economie sistematică pentru consumul de energie electrică și implementare soluții durabile.
 • Calitate ridicată a luminii și expresivitate design pe timpul nopții.
 • Siguranță, securitate și conformitate cu normele în vigoare.
Află mai multe

Tablouri electrice

Componente vitale pentru funcționarea sistemelor electrice, tablourile aferente permit monitorizarea și controlul, dar și identificarea în timp util a unor dereglări de funcționare. Mai mult decât atât, în vederea minimizării posibilității unui scurtcircuit, tablourile electrice sunt prevăzute cu dispozitive de protecție, cu rol de detectare și întrerupere energie în caz de suprasarcină.

 • În cazul unei probleme în furnizarea cu energie electrică a unei clădiri, tabloul electric permite identificarea și diagnosticarea problemelor ce țin de cablaje deteriorate.
 • Posibilitatea de a configura tabloul electric în funcție de tipologia de consumator.
 • Protecție, siguranță și monitorizare.
Alfă mai multe

Echipamente electrice

Înalta calitate a unor echipamente electrice este un „must” în gestionarea ulterioară a unui sistem electric dimensionat corespunzător. Consolight oferă soluții adaptate în funcție de tipologia de consumator.

 • Suport tehnic și furnizare detalii suplimentare despre toate echipamentele electrice comercializate.
 • Drumul către un iluminat inteligent, durabil și fiabil.
 • Siguranță și respectarea normelor de securitate în realizarea și implementarea echipamentelor.
Află mai multe

Automatizări industriale

Prin automatizare industrială înțelegem procese repetitive care, prin intermediul unor tehnologii și comenzi specifice, au rolul de a gestiona eficient activitățile de producție sau după caz, din alt domeniu. Optimizarea funcționării acestor echipamente implică o serie de echipamente și acțiuni specifice, de exemplu roboți sau mașini automate.

 • Minimizarea riscurilor de greșeli umane.
 • Creștere randament prin posibilitatea funcționării permanente.
 • Flexibilitate și adaptabilitate la nevoile companiei, la specificul său de producție.
Află mai multe

Soluții SMART

Soluțiile SMART marca Consolight vă permit un control inteligent asupra iluminatului, de la distanță, prin intermediul unor programe specifice.

 • Maximizarea eficienței energetice cu ajutorul unor produse și servicii calitative.
 • Branduri de renume în domeniul electricelor.
 • Costuri reduse de consum.
Află mai multe

ELMAX

Soluțiile profesionale de iluminat Consolight, opțiunile ELMAX sunt atent proiectate și puse în funcțiune pentru a oferi beneficiarilor iluminat calitativ, durabil.

 • Ne adaptăm la cerințele pieței și la nevoile clienților și oferim produse pe măsură.
 • Oferim un raport calitate-preț excelent pentru toate produsele din gama noastră.
 • Oferim suport tehnic pentru a te ajuta să alegi echipamentele potrivite proiectelor tale.

Produsele și serviciile noastre pot fi documentate mai sistematic prin interacțiunea cu un consultant. Vă invităm să ne contactați!

Solicitați oferta acum

Soluțiile Consolight - calea către eficiență și durabilitate

Cu o paletă diversificată de produse și servicii, Consolight vă stă la dispoziție pentru a oferi tuturor clienților opțiunile perfecte în materie de eficiență, iluminat și captare energie solară. Din punct de vedere sectorial, oferim celor care ne contactează informații aprofundate despre toate produsele comercializate și implicit, despre serviciile pe care le pot contracta.  Cu un simplu mail sau apel telefonic, toate neclaritățile sunt înlăturate în vederea sistematizării unor soluții optime pe termen lung.

Dezvoltarea societății este strâns legată de cea industrială și comercială. Eficiența din aceste sectoare se poate construi prin intermediul unor soluții adaptate, în concordanță cu dimensiunea construcției și scopul acesteia. De asemenea, valorile noastre se circumscriu maximizării eficienței în proiectele preluate, indiferent de aria de referință. Portofoliul de proiecte identificabil pe site vă stă la dispoziție pentru a vă documenta despre realizări și despre diversitatea lucrărilor.

Condiții de muncă, costuri și eficiență

Procesele de automatizare industrială pe care le întreprindem sunt printre cele mai des solicitate de către clienți datorită dorinței acestora de a maximiza eficiența. Vorbim în context despre utilizarea unor echipamente și tehnologii speciale care au rolul de a opera constant și de a fi setate pentru acțiunile repetitive. Cu precădere utilizate în mediile de producție, aceste automatizări implică o serie de avantaje precum:

 • Satisfacția resursei umane – procesele repetitive pot genera monotonie în rândul resursei umane. Cu atât mai mult, erorile provenite din partea acesteia pot apărea inevitabil pe fondul unor factori interni (oboseala, de exemplu), cât și externi (distragerea atenției). Prin intermediul utilizării automatizării industriale, toate aceste sarcini sunt preluate de către mașinării sau echipamente tehnologice și realizate într-un mod standard, cu minimizarea erorilor.
 • Eficiență – realizarea proceselor repetitive prin intermediul unor mașinării va crește eficiența producției, în funcție de obiectul de activitate.
 • Randament – timpii de inactivitate sunt diminuați sistematic, element care este un atu în cadrul fabricilor sau mediilor industriale.
 • Adaptabilitate la mediu – tehnologiile pot fi programate pentru o paletă de acțiuni, în funcție de domeniu.
 • Condiții de muncă prielnice – anumite sarcini periculoase pot fi întreprinse prin procese de automatizare, reducând riscul de accident asociat resursei umane prin manevrarea periculoasă a unor sarcini.