Consolight

Categorii produse

Mai jos regăsiți câteva dintre principalele servicii specifice oferite pentru sectorul de Echipamente electrice.

Surse de alimentare

Având rolul de a furniza energie electrică, sursele de alimentare sunt echipamente electrice necesare pentru orice racordare la rețea.

Protecție și control

În cadrul proiectelor aflate în implementare, echipamentul de protecție are un rol vital pentru asigurarea respectării normelor de siguranță în muncă.

Măsurare

Aceste echipamente electrice au rolul de a vizualiza conformitatea parametrilor electrici și stabilizarea acestora în caz de fluctuații.

Surse de iluminat

Becurile și alte accesorii sunt echipamente electrice vitale pentru propagarea luminii artificiale în diferite spații. Puterea acestora trebuie adaptată în funcție de principalele activități care se întreprind la nivel de locație.

Motoare electrice

Echipamentele industriale sau cele care sunt specializate pe o anumită arie de activitate au nevoie de energie electrică în cantități diferențiate. Motoarele electrice vă asigură funcționarea optimă a acestora, cu un montaj corespunzător.

Echipamente electrice - importanța calității acestora în mediile industriale și nu numai

Parte a sistemelor electrice proiectate și realizate de către specialiști, echipamentele aferente au un rol vital în asigurarea rezistenței și durabilității întregului pe termen lung. Modalitatea de achiziție, producătorul, dar și modul de manevrare al acestora de către specialiști sunt elemente prioritare în vederea realizării unui sistem electric.

Caracteristicile primare pe care le prioritizăm la Consolight în comercializarea echipamentelor electrice sunt:

  1. Durabilitate – exigențele de comercializare, durata de viață, dar și mediul în care aceste echipamente sunt implementate, toate acestea converg înspre caracteristica de durabilitate. Tehnologiile de producție utilizate alături de materialele de înaltă calitate aduc în prim-plan producători cu renume pe piață, care pun accent pe binomul fiabilitate-preț optim.
  2. Securitate – calitatea fiecărui element component al sistemului are rolul de a contribui la un tot unitar fiabil, durabil și mai ales eficient. Produsele pe care le comercializăm și pe care le oferim clienților noștri respectă cu strictețe normele naționale și europene în vigoare, oferind securitate atât în timpul montajului, cât și în perioada de funcționare propriu-zisă.
  3. Eficiență energetică – produsele tip led sunt un bun exemplu în acest sens. Prin comercializarea de echipamente fiabile și eficiente, ne-am propus să oferim clienților soluțiile de care au nevoie pentru a reduce consumul de energie. În tandem cu acestea, sistemele fotovoltaice pot conduce în mod iminent la stabilirea unui anumit nivel de autonomie energetică, atât de avantajoasă pentru industriile sau spațiile comerciale.
  4. Compatibilitate – pentru a proiecta, construi și pune în funcțiune un sistem electric, compatibilitatea între componente este esențială. Aceasta va asigura o funcționare fără întreruperi.
Valori organizaționale Consolight

Putem vorbi despre Consolight drept o companie multidimensională prin care se dorește furnizarea de produse și servicii optime companiilor sau spațiilor industriale aflate în proces de instalare a unor echipamente electrice. Suntem o echipă de specialiști care prioritizează calitate pe două niveluri principale: comercializare produse respectiv, soluții complete de iluminat.

De la proiectare, planificare și până la punere în funcțiune, etapele urmate sunt respectate cu strictețe pentru a oferi clienților sau beneficiarilor finali conectivitatea de care au nevoie. Mai mult decât atât, asigurăm și servicii de mentenanță pentru o utilizare sigură și eficientă. Este important să subliniem că fiecare etapă de realizare a unui sistem electric este cu atenție gestionată de către specialiștii Consolight. Materialele propuse, componentele comercializate, toate acestea sunt detaliate clientului final din perspectivă tehnică, dar și financiară. Transparența cu care operăm are rolul de a oferi clientului încrederea de care are nevoie pentru o colaborare de succes.

Din perspectiva valorilor organizaționale, regăsiți mai jos câteva elemente care ne caracterizează activitatea și implicit, modul în care ne gestionăm proiectele preluate:

  • Eficiență și eficacitate – aceste două concepte trebuie să descrie modul în care finalizăm proiectele și în cazul sistemelor electrice, funcționarea ulterioară a acestora.
  • Transparență – de la primul apel primit de la client și până la stabilirea materialelor necesare, toate operațiunile sunt cu atenție realizate, într-o maximă transparență față de client. Oferim acestuia încă de la început informații valoroase despre activitate, prețuri și alte implicații.
  • Instruire și documentare – în cazul proiectelor de automatizare industrială, oferim instruire pentru gestionarea tehnologiilor angajaților de la nivelul companiei beneficiare. Acest training este cu atenție operaționalizat pentru a maximiza eficiența, siguranța în muncă și alte regulamente interne.
  • Comunicare – considerăm că pentru foarte multe acțiuni pe care le întreprindem comunicarea este un pilon cheie ce ne îndreaptă către o finalizare de succes. Atât față de clienți cât și în raport cu partenerii, comunicarea Consolight va fi mereu targetată spre rezultate, spre identificarea oportunităților de creștere și satisfacția clienților.