Categorii

Categorii produse

Gama de produse ELMAX include:

Aparataj de protecţie

Siguranțe monopolare, întrerupătoare automate miniaturale 1P+N și întrerupătoare diferențiale cu protecție împotriva suprasarcină și scurtcircuite pentru consumatori casnici.

Aparataj ultraterminal

Seriile Kare Modular, Defne și Manolya din gama de aparataj de câmp Makel.

Managementul Cablurilor

Jgheaburi metalice, canal de cablu metalic, tuburi flexibile metalice, tuburi termocontractibile, accesorii jgheab metalic pentru cablu, canal cablu din PVC, tub rigid PVC, doze de legătură.

Soluții pentru iluminat

Led pannel-uri, proiectoare, iluminat public, stâlpi.

Cablare Structurată

Cabluri de voce-date, conectică, rack-uri de perete, cabinete pentru servere, UPS-uri, patch panel, swichuri, media convertoare, fibră optică

Truse și scule de mână

Versatile și flexibile, ușor de mânuit, trusele și sculele de mână pe care le comercializăm sunt printre cele mai complete din punct de vedere al dotărilor. Ele pot fi achiziționate la comandă, în numărul dorit.

Prelungitoare și derulatoare

Cu priză USB, reglabile, portabile sau chiar cu multiple prize, prelungitoarele și derulatoarele pe care le avem în stoc sunt special concepute pentru a face față solicitărilor de șantier.

Benzi electroizolatoare

Pentru a putea minimiza riscul unui scurtcircuit, benzile electroizolatoare sunt special concepute pentru a izola, repara, sigila sau chiar marca anumite cabluri în tehnica specifică unui sistem electric.

Special concepute pentru profesioniști, produsele ELMAX și standardele de calitate

Produsele ELMAX sunt special concepute pentru profesioniști și pentru a respecta în orice moment standardele de calitate. În vederea comercializării unor produse ELMAX cât mai diverse, Consolight a integrat în propriul site o rubrică specifică dedicată achiziției. În cadrul acesteia vă puteți informa despre opțiunile pe care le aveți la dispoziție, despre alternative și implicit, despre detaliile tehnice. Achiziția se realizează rapid iar în funcție de opțiunea de curierat selectată, produsele vor ajunge la adresa indicată, în cantitatea specificată. Vrei să afli mai multe despre paleta diversificată despre produse ELMAX? Rămâi alături de noi pentru o documentare sistematică!

Pentru cei care operează cu detalii- aparataj de protecţie – CHINT – Chint eB, NBH8 și NBH8LE: siguranțe monopolare pentru consumatori casnici; întrerupătoare automate miniaturale

Proiectarea instalațiilor electrice și realizarea proiectului implică, pe lângă expertiză și experiență vastă, și operarea cu diverse produse. Aparatajul de protecție Chint eB, NBH8 și NBH8LE reprezintă o serie de produse de tip întrerupătoare automate miniaturale care au diverse proprietăți, de la sporirea performanțelor în spații industriale până la minimizarea riscului de scurtcircuit. Special concepute pentru a oferi protecție sistemelor electrice și în particulare, în furnizarea energiei electrice către diverși consumatori, aceste produse pot fi cu ușurință integrate în spații rezidențiale, comerciale sau industriale, în funcție de necesități și cerințe.

În același timp, siguranțele monopolare sunt concepute pentru a gestiona oprirea fluxului de curent electric atunci când sarcina normală este depășită, element care ajută major la minimizarea existenței scurtcircuitelor pentru utilizatorii casnici. A opera cu astfel de elemente în timpul realizării unui sistem electric oferă dovada prioritizării calității și eficienței și în același timp, respectarea standardelor în vigoare.

Aparataj ultraterminal – Seriile Kare Modular, Defne și Manolya din gama de aparataj de câmp Makel

Datorită dezvoltării iminente din spectrul tehnologic, producătorii de componente ale sistemelor electrice oferă soluții diversificate pentru a maximiza reziliența rețelei electrice. Aparatajul ultraterminal din seriile Kare Modular, Defne și Manolya au rolul de a distribui energia electrică în diferite medii, putând fi personalizate în funcție de cerințele locației. Vorbim despre game care includ întrerupătoare în diverse modele, dispozitive de control și de securitate, totul proiectat în tandem cu dimensiunea sistemului și tipul de consumator. Tipologiile de aparataj menționate maximizează securitatea și siguranța unei locuințe din perspectiva traseului energiei electrice către consumatori, dar și manopera efectuată pentru finalizarea întregului sistem.

Managementul Cablurilor – Jgheaburi metalice, canal de cablu metalic, tuburi flexibile metalice, tuburi termocontractibile, accesorii jgheab metalic pentru cablu, canal cablu din PVC, tub rigid PVC, doze de legătură

Definit ca procesul de organizare și gestionare al cablurilor, managementul acestor elemente are rolul de a oferi atât o estică de nivel corespunzător locației, cât și o protecție sporită a acestora la impactul unor factori externi. Specialiștii în sisteme electrice cunosc cu siguranță importanța acestui management al cablurilor și implicit, rolul pe care îl joacă materialele de calitate în context. Mai jos vă oferim câteva caracteristici care trebuie să descrie orice lucrare de management cabluri din perspectiva rezultatelor finale.

  • Mai multă organizare – structurarea cablurilor într-un mod ordonat va permite, în cazul degradării unora dintre acestea, o vizualizare clară a sursei problemei.
  • Fixare – mișcările cablurilor pot conduce la degradarea acestora sau la o balansare necorespunzătoare. Prin intermediul unor cleme fixe sau a altor materiale menționate, fixarea și ancorarea se vor realiza rapid, prevenind incidentele.
  • Separare – specialiștii, atunci când preiau un proiect, pot opera cu mai multe tipologii de cabluri. Cu un management corect al acestora se vor putea diferenția tipologiile utilizate.
  • Estetică – în societatea contemporană estetica joacă un rol primordial. Grație organizatoarelor, clemelor și altor tipuri de echipamente, cablajele vor fi fie ascunse, fie minimizate din punct de vedere vizual.
  • Flexibilitate – printr-un management eficient al cablurilor înțelegem și posibilitatea rapidă de a efectua modificări, de a adăuga sau elimina cu ușurință anumite componente.

Consolight este cu siguranță partenerul de care aveți nevoie pentru a vă furniza toate echipamentele necesare, atât specialiștilor din domenii conexe cât și clienților care contractează servicii. Vă stăm la dispoziție cu o paletă suplimentară de informații, la cerere. Apelează-ne chiar azi pentru a comanda echipamentele și materialele de care ai nevoie!