Consolight

Categorii produse

Iluminatul stradal, festiv sau în spații comerciale, toate acestea sunt doar câteva exemple de sisteme care ne impactează viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, pentru a oferi un aspect cu totul deosebit spațiilor naturale sau clădirilor, iluminatul decorativ sau festiv vine să completeze, din punct de vedere vizual, o estetică aparte.

Iluminat festiv

În preajma sărbătorilor de iarnă locuințele și grădinile din preajma acestora portretizează o dimensiune estetică aparte. În același ritm de sărbătoare, complexele comerciale sau spațiile publice sunt atent ornamentate pentru a crea spații de poveste. Specialiștii de la Consolight vă ajută cu opțiuni fiabile și eficiente pentru a construi un spațiu de vis din punct de vedere al luminițelor proiectate.

Iluminat decorativ

Clădirile istorice sau ultramoderne merită o viziune specială și pe timp de noapte prin intermediul unui iluminat decorativ. Noi, la Consolight, vă oferim opțiuni complexe de iluminat din perspectiva serviciilor și produselor, într-o manieră integrată.

Iluminat de urgență

În spațiile comerciale și industriale se înregistrează o serie de riscuri de securitate care trebuie cu atenție radiografiate pentru a găsi soluții optime de rezolvare. Iluminatul de urgență are rolul de a oferi lumină în interiorul spațiilor chiar și atunci când alimentarea locației cu energie electrică este deficitară sau întreruptă. Acest iluminat va asigura un management eficient al riscurilor și eliberarea, în caz de urgență, a oamenilor din incintă.

Iluminat de lucru

În spațiile unde se realizează lucrări manuale sau alte tipologii de activități, este esențial ca iluminatul să fie unul corespunzător. Echipa Consolight se va ocupa îndeaproape de acest aspect pentru a oferi angajaților dumneavoastră un climat eficient, productiv și confortabil.

Iluminat ambiental

Dețineți un spațiu comercial și doriți să îi puneți în valoare estetica interioară? Cu siguranță un iluminat ambiental vă va ajuta să impresionați clienții prin intermediul unui mix de lumini calde și reci atent propagate.

Un iluminat adaptat tipologiei de spațiu

Consolight este compania care vă va ajuta să proiectați un iluminat potrivit spațiilor interioare sau exterioare, în acord cu principalele activități pe care le întreprindeți. Deținem atât expertiză cât și experiență pentru proiectarea și implementarea de soluții aferente, dar și produse specifice care vor propune soluții ideale. În cadrul studiilor de specialitate este în mod constant reflectată importanța iluminatului din cadrul spațiilor de muncă. Aceasta influențează în mod direct productivitatea sau la polul opus, starea de relaxare. În cazul iluminatului industrial, acesta are și numeroase implicații în ceea ce denumim norme de siguranță. În continuare vă exemplificăm câteva informații despre importanța iluminatului și modul în care acesta impactează atât resursa umană, cât și estetica înconjurătoare.

Iluminatul – un mod de a pune în valoare trăsăturile unui spațiu

După cum am enumerat și în categoriile de servicii de mai sus, iluminatul este de mai multe feluri, în funcție de locație și estetică. Esențial pentru securitatea oamenilor și pentru a gestiona eficient diverse activități, acesta trebuie să îmbine prin excelență următoarele caracteristici:

  1. Sănătate – în spațiile în care se află resursa umană, iluminatul trebuie să fie unul corespunzător, să ofere un climat relaxant, dar în același timp productiv. Mai mult decât atât, un calcul al necesarului de lumină pe timpul zilei și al nopții va oferi specialiștilor un reper relevant pentru gândirea unor soluții optime.
  2. Securitate – iluminatul de urgență este important în timpul concretizării unor riscuri deoarece asigură un nivel optim de lumină pe coridoare, în vederea evacuării. De obicei, aceste elemente de iluminat sunt racordate la alte surse de energie, autonome, în cazul în care furnizarea de energie electrică nu este posibilă din cauza defecțiunilor.
  3. Eficiență – concentrarea este vitală la locul de muncă. Din acest motiv, alături de proiectanții Consolight vă oferim soluții relevante pentru iluminatul în spațiile de muncă.
  4. Atmosferă – o zonă în care clienții sunt întâmpinați? Ei bine, există o serie de corpuri de iluminat care pot transforma orice intrare într-un adevărat mediu excepțional.
  5. Economie – identificarea celor mai oportune corpuri și echipamente electrice poate fi drumul către concretizarea unor economii semnificative. Cu ajutorul Consolight puteți să parcurgeți acest drum etapizat, cu maximizarea rezultatelor.

După cum putem observa, Consolight vă oferă o paletă diversificată de produse și servicii, totul pentru a colabora cu o singură companie pe domenii relevante ale energiei electrice. Pe lângă importanța unui iluminat corespunzător și utilizarea unor echipamente relevante, putem să vă furnizăm și soluții care privesc autonomia energetică, prin utilizarea energiei solare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați și să vă documentați despre numeroasele opțiuni pe care le aveți la dispoziție prin colaborarea cu specialiștii noștri.