Avantajele care derivă nu se circumscriu doar unui nivel mai ridicat de confort, ci vizează o economie mai mare a unor resurse, un nivel mai ridicat de siguranță, costuri de întreținere mai reduse. Mai jos vei regăsi o serie de avantaje specifice pentru toate soluțiile SMART implementate de către echipa Consolight:

  • Control – soluțiile SMART sunt cu atenție gândite și proiectate pentru a permite proprietarilor un control ridicat asupra activităților automatizate de la nivelul unei locații.
  • Un nou aspect- cu precădere atunci când vine vorba despre o locuință, soluțiile SMART vor crește progresiv costul de vânzare datorită numeroaselor facilități pe care le implică asupra managementului locației.
  • Experiențe diversificate- a controla calitatea aerului sau umidității din încăperi poate impacta în mod direct starea de bine a ocupanților și sănătatea acestora.
  • Securitate- soluțiile SMART permit minimizarea riscurilor sau identificarea rapidă a acestora, înainte de a crea pagube materiale semnificative (sau de altă natură).
  • Costuri de întreținere diminuate- anumite acțiuni ce tradițional erau întreprinse de către resursa umană sunt acum diminuate, realizate prin intermediul tehnologiilor.
  • Gestionare clădire- eficiența sporită pe care o oferă controlul de la distanță permite conectivitate și monitorizare asupra obiectivului.
  • Eficiență energetică- controlul asupra luminii, intensității acesteia poate reprezenta un punct de plecare fiabil către realizarea de economii.

Proiectele pe care le derulăm ne dinamizează mersul lucrurilor în cadrul companiei. Cu ajutorul furnizorilor noștri de încredere, dar și resursei umane specializate, opțiunile gândite și implementate pentru clienții noștri se bucură mereu de un real succes. Dacă doriți să personalizați controlul asupra clădirilor deținute, nu rămâne decât să ne contactați și să eficientizăm împreună acțiunile repetitive sau anumite aspecte de natură internă.