Structurile pentru panourile fotovoltaice reprezintă suporturile cu ajutorul cărora se montează panourile fotovoltaice. Sunt elementele cele mai importante care fixează sistemele fotovoltaice la sol sau pe acoperișuri înclinate.

Structurile pentru panourile fotovoltaice sunt fabricate din materiale care nu ruginesc și nu se deformează la schimbările de temperatură.

Consotech comercializează structuri din aluminiu care rezistă la toate tipurile de schimbări climatice, la temperaturi ridicate sau îngheț, la vânt, ploaie, etc.

Structura joacă un rol foarte important în fixarea panourilor fotovoltaice.

Instalarea corectă a structurii, componentele profesionale folosite, dar mai ales unghiul de înclinare al panourilor duc la o performanță maximă în colectarea energiei solare.

Un sistem fotovoltaic instalat corect duce la cele mai bune rezultate.

Consotech vă livrează imediat structuri fotovoltaice pentru acoperișuri înclinate, iar structurile fotovoltaice la sol vi le punem la dispoziție într-un timp foarte scurt.

În funcție de tipul de acoperiș pe care se montează panourile fotovoltaice (tip țiglă Lindab, tip țiglă ceramică, tip tablă, tip isopan), componentele structurii pot fi:

Spune-ne ce tip de acoperiș ai, iar noi îți trimitem oferta personalizată pentru structura de care ai nevoie.

Completează formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp:

"*" indicates required fields

Nume*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.