Consolight automatizări industriale

Categorii produse

Mai jos regăsiți câteva dintre principalele servicii specifice oferite pentru sectorul de automatizări industriale. Trebuie să ținem cont de importanța consultanței și analizei specializate în conformitate cu nevoile și specificul clientului.

Consultanță și analiză specializată

În cadrul serviciului de automatizări industriale specialiștii Consolight efectuează o analiză clară asupra activităților ce necesită a fi automatizate pentru a putea identifica echipamentele și procesele relevante, care să asigure drumul către un randament mai mare.

Proiectare

După o radiografie a nevoilor interne, inginerii noștri construiesc soluții integrate, tehnologii care să comunice și să asigure o efectuare corespunzătoare a activităților repetitive, cu minimizarea erorilor de realizare.

Implementare

După proiectarea sistemului automatizat, se furnizează clientului toate informațiile despre proiect, implicațiile acestuia din perspectiva implementării și totalitatea echipamentelor ce necesită a fi integrate. Implementarea poate dura în funcție de specificul proiectului, de la câteva zile la câteva săptămâni.

Punere în funcțiune, testare, instruire

Punerea în funcțiune și testarea sunt etape esențiale în asigurarea funcționalității. După aceste etape, specialiștii Consolight vor instrui personalul calificat de la sediul clientului cu privire la utilizare, comenzi sau acțiuni reziliente ce au rolul de a spori eficiența.

Mentenanță

Lucrările de mentenanță realizate de către specialiștii Consolight se pot realiza atât constant, la intervale de timp specifice, cât și la cererea clientului, atunci când apar anumite disfuncționalități.

Avantaje automatizări industriale

Creșterea productivității și a randamentului în cadrul mediilor industriale este dependentă de procesele de automatizare. Indiferent că reprezentați o companie în plin proces de extindere sau una aflată la început de drum, aceste procese vă vor permite să produceți în mod constant anumite produse, în tandem cu nevoile pe care le aveți. Consolight vă pune la dispoziție un complex de produse și servicii în vederea implementării sistemului de automatizare industrială, în acord cu necesitățile interne. Așa cum putem reflecta din etapele de mai sus, totul se realizează cu o ciclicitate sistematică, într-un mod etapizat pentru a furniza clienților avantajele competitive de care au nevoie în comparație cu alți competitori. Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizarea industrială și implicațiile acesteia pentru creșterea randamentului, trebuie să aveți în vedere toate aspectele importante, și vă oferim consultanță în acest sens.

Automatizări industriale – informații specifice

Societățile au cunoscut în mod progresiv arii noi de dezvoltare, menite în mod direct să ușureze activitățile întreprinse de către oameni. Dacă revoluția industrială s-a axat pe urbanizare și creștera nivelului de producție cu ajutorul ultimelor creații din știință, în contemporaneitate vorbim despre tehnologizare și globalizare ca procese predilecte ce ne impactează viața și activitatea. Automatizarea industrială este, în conformitate cu scrierile specialiștilor, un domeniu al ingineriei care are rolul de a eficientiza anumite acțiuni repetitive din zona de producție. Sistemele elaborate în acest sens trebuie să corespundă din punct de vedere al eficienței domeniului de activitate al clientului și să crească productivitatea acestuia. În vederea implementării unui astfel de proiect sunt necesare atât abilități umane de analiză, sinteză și proiectare, cât și echipamente și softuri specifice, programabile. Mai jos regăsiți o listă cu anumite componente și caracteristici ale proceselor de automatizări industriale:

  1. Tehnologiile implicate – realizarea unor procese de automatizări industriale implică angrenarea unor tehnologii și echipamente programabile, care să execute cu precizie activități de producție. Contextual, vorbim despre senzori, mașinării, roboți industriali sau chiar controlere care sunt poziționate în arii cheie și valorifică interoperabilitatea.
  2. Domeniu de utilizare – în etapa de evaluare și proiectare un rol vital îl joacă domeniul în care mașinăriile vor funcționa și implicit, activitățile pe care le vor operaționaliza ciclic. Comenzile și tehnologiile implicate diferă de la o industrie la alta, la fel și sistemele de control aferente.
  3. Creșterea siguranței – prin intermediul unor automatizări industriale se minimizează atât riscul erorilor umane în producție și se maximizează nivelul de siguranță.
  4. Monitorizare – potențialul de a monitoriza producția, de a programa prin intermediul inteligenței artificiale este un avantaj major care va fi constant optimizat în majoritatea industriilor.
  5. Schimbări ale preferințelor din piață – pentru a fi mereu la curent cu noile metamorfozări din piață, aceste automatizări industriale pot întreprinde activități personalizate, care să genereze schimbări asociate produselor vizate.

Automatizările industriale vă oferă soluții optime, în ceea ce privește nivelul de producție și eficiență. Pentru a le maximiza pe acestea, este necesar să oferiți proiectul de implementare unei companii cu tradiție pe piață care are deja un portofoliu generos de lucrări. Compania Consolight vă stă la dispoziție cu o serie de informații suplimentare și cu o ofertă de preț pliată pe anvergura proiectului dumneavoastră! Trebuie doar să ne apelați sau să ne trimiteți un email pentru a vizualiza câteva detalii despre industrie și principalele nevoi operative.