28+

 Ani experiență

250+

Angajați

11

Filiale

6k+

Clienți

60k+

Produse

15k+

Parteneriate
Ce facem

Soluții complete, adaptate nevoilor clienților noștri

Ne asigurăm că experiența ta în achiziționarea soluțiilor noastre este una facilă și eficientă. 
De la consultanța inițială la livrare și asistență continuă, suntem aici pentru a fi partenerul tău de încredere în domeniul instalațiilor electrice.

Valorile Noastre

De ce Consolight?

Am devenit furnizorul preferat de produse și soluții pentru specialiștii din piața de echipamente electrice.

Soluții personalizate

Anticipăm nevoile de dezvoltare și adaptăm portofoliul de produse și servicii astfel încât să corespundă exigențelor producătorilor și a clienților, realizând soluții complete fiabile care includ peste 60.000 de produse.

Sustenabilitate

În căutarea soluțiilor electrice profesionale, urmărim să minimizăm impactul asupra mediului și să contribuim la protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare.

Inovație

Promovăm un mediu creativ și deschis, în care ne încurajăm angajații să găsească noi modalități de a rezolva problemele și de a răspunde provocărilor tehnologice.

Dezvoltare/ instruire

Ne implicăm în educarea clienților și a comunității cu privire la tehnologiile și produsele noastre, oferind informații complete și relevante pentru a-i ajuta să ia decizii informate.

Adopția tehnologiilor smart

Aducem tehnologia la îndemâna clienților și susținem adoptarea tehnologiilor smart în diverse aplicații și soluții, contribuind la creșterea eficienței, confortului și securității în viața de zi cu zi.

Cu o prezență națională și peste 6.000 de clienți mulțumiți, suntem lideri în domeniul nostru de activitate.

Contactează-ne!
Procesele noastre

Asigurăm clienților noștri o experiență facilă și eficientă

De la consultanța inițială, până la livrarea soluției, asigurăm asistență continuă, fiind partenerul tău de încredere în domeniul instalațiilor electrice.