Consolight

Categorii produse

Mai jos regăsiți câteva tipologii de soluții SMART pe care le putem implementa. Diversitatea proiectului este direct proporțională cu tipologiile de acțiuni automatizate pe care doriți să le gestionați, de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.

Controlul și monitorizarea eficientă a sistemelor HVAC

Având impactul direct de a minimiza consumul de energie electrică, controlul și monitorizarea eficientă a sistemelor HVAC implică un bun management al comenzilor pentru zona de încălzire, ventilație sau calitate aer.

Automatizarea proceselor de producție

Cu ajutorul unor senzori și componente specifice, aceste tipologii de automatizări au rolul de a gestiona într-un mod eficient producția și acțiunile asociate acesteia. Resursa umană este astfel scutită de realizarea unor comenzi cu riscuri multiple, element care impactează pozitiv siguranța în muncă.

Gestionarea stocurilor de produse

Stocurile de materiale gestionate eficient, care permit urmărirea în timp util oferă tuturor managerilor o transparență privind livrarea și disponibilitatea.

Controlul porților de garaj industriale

Prin intermediul unui proiect realizat de către specialiștii Consolight puteți să automatizați deschiderea sau închiderea porților industriale, cu un triaj aferent de control acces.

 

Optimizarea iluminatului în spațiile de producție

Consumul de energie electrică în sfera industrială se realizează la un alt nivel, în contrast cu spațiile private sau chiar publice. În vederea optimizării acestuia, soluțiile Consolight vor fi cu atenție implementate.

Calea spre eficiență cu soluțiile SMART

Controlul este unul dintre cele mai mari avantaje oferite de către soluțiile SMART. Configurarea acestora se realizează de către specialiștii Consolight, prin intermediul unor softuri și tehnologii specifice. Mai mult decât atât, după finalizarea proiectului, utilizatorul final va avea oportunitatea de a utiliza soluțiile propagate direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă. Conectarea sistemului la aceste device-uri se realizează în câțiva pași simpli:

  1. Descărcare aplicație indicată de către specialiștii Consolight
  2. Conectarea dispozitivului la internet
  3. Configurarea sistemului SMART în aplicație
  4. Personalizarea sistemului în funcție de preferințe, nevoi, procese de automatizare

Acești pași sunt vitali pentru controlul de la distanță al dispozitivelor integrate, cât și pentru monitorizarea acestora. Totul se realizează în timp real, ușor, în doar câteva click-uri. Numeroasele acțiuni care pot fi întreprinse prin intermediul acestor aplicații a atras atenția unui număr cât mai mare de antreprenori, dornici să ofere o nouă dimensiune activităților pe care le întreprind. Soluțiile SMART de la Consolight sunt viabile într-o serie de domenii, de la securitate și comandă încălzire până la stații încărcare auto, tablouri comenzi sau climatizare. Toate acțiunile automatizate în cadrul spațiilor comerciale sau industriale prezintă un nivel ridicat de eficiență și au un impact direct asupra productivității.

Avantajele specifice ale unor soluții SMART

Conectivitatea proprietarului, dar și confortul crescut al acestuia prin comandarea unor acțiuni specifice sunt principalele avantaje ale soluțiilor SMART enumerate. În funcție de dimensiunea proiectului și de implicațiile acestuia pentru locație, specialiștii Consolight vă vor furniza consultanța de care aveți nevoie, proiectele aferente pe care le puteți aplica. Pe lângă aceste două mari beneficii, mai putem enumera și următoarele:

  • Manevrabilitate ușoară – totul se realizează prin intermediul unei aplicații, economisind energie sau resurse financiare.
  • Automatizare – pentru mediile industriale sau pentru cele de producție, automatizarea unor procese are rolul de a oferi, chiar și pe timp de noapte, aceeași rentabilitate în activitate ca pe timp de zi.
  • Control – chiar și de la distanțe mari, aplicația permite controlul asupra obiectivelor sau chiar monitorizarea acestora.
  • Securitate – pe zona de monitorizare, soluțiile SMART prezintă avantajul de a identifica rapid o situație problematică și de a cere intervenția unui personal autorizat în scopul remedierii.
  • Adaptabilitate – soluțiile gândite de către specialiștii Consolight au rolul de a se adapta contextul mediului, prin integrarea unor componente și senzori, totul la un înalt nivel de performanță.
Consultă experții Consolight pentru soluții SMART

După cum ați putut observa implementarea de soluții SMART are rolul de a eficientiza anumite procese, chiar și unele repetitive. Din acest motiv, indiferent de natura locației deținute, este optim să exercitați de la distanță un control esențial asupra unor acțiuni. Dacă doriți să beneficiați de consultanța experților noștri, nu vă rămâne decât să ne contactați pentru informații suplimentare sau pentru generarea unui proiect adaptat. Experiența pe care o deținem și portofoliul de lucrări implementate oferă un bun reper de referință pentru cei care doresc să se documenteze mai mult.

Consolight este o companie cu tradiție pe piață în furnizarea de soluții SMART pentru diverse spații rezidențiale, industriale sau comerciale. Ne adaptăm specificului clientului și dorințelor acestuia, personalizăm diverse comenzi și livrăm soluții integrate, gata de implementat. Apelează-ne chiar azi pentru un plus de informații sau pentru a genera o ofertă personalizată! Vei intra rapid în legătură cu unul dintre consultanți pentru a afla toate informațiile de care ai nevoie!