Ansell Lighting a lansat AFIX, o gamă complet nouă de conectori de înaltă calitate care permit montarea rapidă și eficientă a mai multor corpuri de iluminat.

 

Gama AFIX încorporează patru tipuri de produse versatile:
  • AFIX Connector
  • AFIX IP Straight Connector
  • AFIX IP T-Junction Connector
  • AFIX IP Junction Box Connector, toate acestea asigurând o conexiune fără probleme și o productivitate sporită la fața locului.

Proiectată special pentru utilizare în interior, gama AFIX Connector cuprinde o gamă de modele cu trei și patru poli pentru o instalare rapidă și ușoară, fără scule. Clemele pentru cabluri asigură o conexiune sigură și securizată, în timp ce un port ușor de accesat permite citirea instantanee pentru testarea fixă a cablurilor.

„Un obiectiv cheie al inovației și dezvoltării noilor noastre produse este să ne asigurăm că oferim soluții care îmbunătățesc experiențele clienților noștri și sunt rapid și ușor de instalat. Gama AFIX face exact acest lucru. Oferind o selecție cuprinzătoare de conectori de înaltă calitate, ne propunem să eficientizăm procesul pentru clienții noștri, oferind în același timp performanță și fiabilitate de neegalat în soluțiile de iluminat.” (Mark Abbott, Managing Director, Ansell Lighting)