Producătorul de corpuri de iluminat, Ansell Lighting, a lansat noul său catalog de produse intitulat ,,S17”, prezentând progrese de ultimă oră în eficiența instalării, iluminatul de înaltă performanță și asistența completă pentru clienți.

 

Principalele noutăți ale S17 sunt:

AFIX: Conectori revoluționari „Plug and Play”

Accelerați timpul de instalare cu noua gamă AFIX Ansell de patru conectori versatili: conector AFIX, conector AFIX IP drept, conector AFIX IP T-junction și conector cutie de joncțiune AFIX IP.

Cu modele concepute special pentru utilizarea în interior sau în exterior, gama AFIX Connector cuprinde o serie de opțiuni cu trei sau patru poli.

Performanță Z LED: Corpuri de iluminat industriale de înaltă eficiență

Ideale pentru aplicații comerciale și industriale la scară largă, corpurile Z LED Performance oferă eficiență energetică excepțională, durabilitate (clasificată IP65) și flexibilitate cu reglare a intensității de 1-10V, selecție CCT și senzori plug-and-play opționali. Acesta poate fi furnizat cu suplimentul opțional al unui kit de urgență Hawk Highbay, o opțiune de urgență „plug and play” ușor de montat.

Noul calculator de benzi LED

Lansat pentru a completa gama Ansell de benzi cu celule LED, lider de piață, calculatorul online intuitiv ajută la simplificarea selecției și configurării benzilor LED. Navigați fără probleme prin gamele E-Cell, C-Cell și U-Cell, configurați cu ușurință codurile și adăugați accesorii, iar apoi calculatorul va identifica driverele și profilurile compatibile prin simpla apăsare a unui buton.

Garanție extinsă la fața locului

Ansell oferă acum o garanție la fața locului de până la trei ani, oferind clienților o siguranță de neegalat și asistență directă din partea Consolight.

Poți descărca catalogul de aici.

Completează formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp:

"*" indicates required fields

Nume*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.